De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wijkpark Portland is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Wijkpark Portland is
28%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Wijkpark Portland.

Als je een huis koopt in Wijkpark Portland zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wijkpark Portland het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Albrandswaard. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,711 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wijkpark Portland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wijkpark Portland in Barendrecht?

Een huis kopen in Wijkpark Portland is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wijkpark Portland in Barendrecht.

In de wijk Wijkpark Portland in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 860 inwoners per vierkante kilometer en 40 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Wijkpark Portland zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.