De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum Almere Buiten is € 3,708/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum Almere Buiten
9.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum Almere Buiten is
37%
De waarde van woningen in Centrum Almere Buiten zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Centrum Almere Buiten.

Als woningbezitter in Centrum Almere Buiten zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,708 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Almere Buiten het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Almere. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum Almere Buiten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum Almere Buiten in Almere?

Een huis kopen in Centrum Almere Buiten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Almere Buiten in Almere.

In de buurt Centrum Almere Buiten in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,564 mensen per vierkante kilometer en 1,115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Centrum Almere Buiten zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.