De gemiddelde prijs per vierkante meter in Indischebuurt is € 4,224/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Indischebuurt
7.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Indischebuurt is
43%
De woningprijzen in Indischebuurt zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Indischebuurt.

Als woningbezitter in Indischebuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,224 per vierkante meter. Hiermee doet Indischebuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Indischebuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Indischebuurt in Almere?

Een huis kopen in Indischebuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Indischebuurt in Almere.

In de buurt Indischebuurt in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,840 mensen per vierkante kilometer en 1,090 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Indischebuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.