De gemiddelde vierkantemeterprijs in Duin is € 5,032/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Duin
3.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Duin is
37%
De woningprijzen in Duin zijn het afgelopen jaar toegenomen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Duin.

Als je investeert in een huis in Duin zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,032 per vierkante meter. Hiermee doet Duin het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Duin voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Duin in Almere?

Een huis kopen in Duin is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Duin in Almere.

In de wijk Duin in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 941 mensen per vierkante kilometer en 685 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Duin zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.