De gemiddelde vierkantemeterprijs in Olympiakwartier is € 4,614/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Olympiakwartier
3.6%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Olympiakwartier is
37%
De woningwaardes in Olympiakwartier zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Olympiakwartier.

Als je een huis koopt in Olympiakwartier zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,614 per vierkante meter. Hiermee doet Olympiakwartier het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Almere. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Olympiakwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Olympiakwartier in Almere?

Een huis kopen in Olympiakwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Olympiakwartier in Almere.

In de wijk Olympiakwartier in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 688 inwoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Olympiakwartier zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 33% tussen de 25 tot 45 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.