De gemiddelde vierkantemeterprijs in Overig Almere Buiten is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Overig Almere Buiten
7.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Overig Almere Buiten is
25%
De waarde van huizen in Overig Almere Buiten zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Overig Almere Buiten.

Als bezitter van een huis in Overig Almere Buiten zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Overig Almere Buiten het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Almere. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,943 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Overig Almere Buiten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Overig Almere Buiten in Almere?

Een huis kopen in Overig Almere Buiten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Overig Almere Buiten in Almere.

In de wijk Overig Almere Buiten in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5 bewoners per vierkante kilometer en 15 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Overig Almere Buiten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.