De gemiddelde prijs per vierkante meter in Evenaar-Oost is € 4,007/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Evenaar-Oost
6.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Evenaar-Oost is
21%
De woningprijzen in Evenaar-Oost zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Evenaar-Oost.

Met een woning in Evenaar-Oost zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,007 per vierkante meter. Hiermee doet Evenaar-Oost het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Evenaar-Oost gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Evenaar-Oost in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Evenaar-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Evenaar-Oost in Alphen aan den Rijn.

In de buurt Evenaar-Oost in Alphen aan den Rijn is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,891 inwoners per vierkante kilometer en 845 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Evenaar-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.