De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hazeveld is € 3,362/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hazeveld
4.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hazeveld is
23%
De woningprijzen in Hazeveld zijn het afgelopen jaar verminderd met
-15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hazeveld.

Als je een huis koopt in Hazeveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,362 per vierkante meter. Hiermee doet Hazeveld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hazeveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hazeveld in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Hazeveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hazeveld in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Hazeveld in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,791 inwoners per vierkante kilometer en 535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hazeveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.