De gemiddelde vierkantemeterprijs in Horstenbuurt-Zuid is € 3,752/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Horstenbuurt-Zuid
11.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Horstenbuurt-Zuid is
27%
De woningprijzen in Horstenbuurt-Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Horstenbuurt-Zuid.

Als je een huis koopt in Horstenbuurt-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,752 per vierkante meter. Hiermee doet Horstenbuurt-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Horstenbuurt-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Horstenbuurt-Zuid in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Horstenbuurt-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Horstenbuurt-Zuid in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Horstenbuurt-Zuid in Alphen aan den Rijn is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,886 inwoners per vierkante kilometer en 675 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Horstenbuurt-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.