De gemiddelde vierkantemeterprijs in Westlandgracht is € 6,868/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Westlandgracht
10.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Westlandgracht is
49%
De huizenprijzen in Westlandgracht zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Westlandgracht.

Als je investeert in een huis in Westlandgracht zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,868 per vierkante meter. Hiermee doet Westlandgracht het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amsterdam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Westlandgracht gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Westlandgracht in Amsterdam?

Een huis kopen in Westlandgracht is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westlandgracht in Amsterdam.

In de wijk Westlandgracht in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,033 mensen per vierkante kilometer en 7,160 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Westlandgracht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,035 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.