De gemiddelde vierkantemeterprijs in Slotervaart Zuid is € 6,265/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Slotervaart Zuid
11.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Slotervaart Zuid is
34%
De woningprijzen in Slotervaart Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Slotervaart Zuid.

Als bezitter van een huis in Slotervaart Zuid zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,265 per vierkante meter. Hiermee doet Slotervaart Zuid het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Slotervaart Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Slotervaart Zuid in Amsterdam?

Een huis kopen in Slotervaart Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Slotervaart Zuid in Amsterdam.

In de wijk Slotervaart Zuid in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,653 bewoners per vierkante kilometer en 5,720 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Slotervaart Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.