De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zuid Pijp is € 9,124/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuid Pijp
10.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zuid Pijp is
35%
De waarde van woningen in Zuid Pijp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zuid Pijp.

Als je woningbezitter wordt in Zuid Pijp zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 9,124 per vierkante meter. Hiermee doet Zuid Pijp het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Amsterdam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuid Pijp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zuid Pijp in Amsterdam?

Een huis kopen in Zuid Pijp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuid Pijp in Amsterdam.

In de buurt Zuid Pijp in Amsterdam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 23,213 bewoners per vierkante kilometer en 4,840 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zuid Pijp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,075 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.