De gemiddelde vierkantemeterprijs in Brinkhorst is € 4,085/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Brinkhorst
-1.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Brinkhorst is
22%
De waarde van huizen in Brinkhorst zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Brinkhorst.

Als bezitter van een huis in Brinkhorst zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,085 per vierkante meter. Hiermee doet Brinkhorst het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Brinkhorst gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Brinkhorst in Apeldoorn?

Een huis kopen in Brinkhorst is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brinkhorst in Apeldoorn.

In de wijk Brinkhorst in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,157 bewoners per vierkante kilometer en 1,560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Brinkhorst zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.