De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Parken is € 4,524/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Parken
-3.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Parken is
24%
De waarde van huizen in De Parken zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Parken.

Als je een huis koopt in De Parken zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,524 per vierkante meter. Hiermee doet De Parken het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Parken gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Parken in Apeldoorn?

Een huis kopen in De Parken is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Parken in Apeldoorn.

In de wijk De Parken in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,998 inwoners per vierkante kilometer en 1,000 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Parken zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.