De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Haven is € 3,650/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Haven
2.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Haven is
28%
De prijzen van huizen in De Haven zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Haven.

Als bezitter van een huis in De Haven zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,650 per vierkante meter. Hiermee doet De Haven het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Haven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Haven in Apeldoorn?

Een huis kopen in De Haven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Haven in Apeldoorn.

In de wijk De Haven in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,797 bewoners per vierkante kilometer en 1,025 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Haven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 27% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.