De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum is € 3,979/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum
1.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum is
45%
De huizenprijzen in Centrum zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum.

Als je woningbezitter wordt in Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,979 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Arnhem. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum in Arnhem?

Een huis kopen in Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum in Arnhem.

In de buurt Centrum in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,418 bewoners per vierkante kilometer en 4,430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.