De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Laar is € 3,024/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Laar
5.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Laar is
28%
De prijzen van woningen in De Laar zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Laar.

Als je woningbezitter wordt in De Laar zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,024 per vierkante meter. Hiermee doet De Laar het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Arnhem. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Laar gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Laar in Arnhem?

Een huis kopen in De Laar is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Laar in Arnhem.

In de buurt De Laar in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,271 bewoners per vierkante kilometer en 5,600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Laar zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,030 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.