De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum is € 4,154/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum
0.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum is
25%
De woningwaardes in Centrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Centrum.

Als je een huis koopt in Centrum zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,154 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Barendrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum in Barendrecht?

Een huis kopen in Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum in Barendrecht.

In de wijk Centrum in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,612 inwoners per vierkante kilometer en 705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 265 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.