De lokale huizenprijzen in Bedrijventerreinen.

Als je een huis koopt in Bedrijventerreinen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerreinen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Barendrecht. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,698 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bedrijventerreinen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Bedrijventerreinen in Barendrecht?

Een huis kopen in Bedrijventerreinen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerreinen in Barendrecht.

In de wijk Bedrijventerreinen in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 26 inwoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Bedrijventerreinen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 27% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.