De lokale woningmarkt in Rijsoord.

Als je investeert in een huis in Rijsoord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,099 per vierkante meter. Hiermee doet Rijsoord het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Ridderkerk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,525 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijsoord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Rijsoord in Ridderkerk?

Een huis kopen in Rijsoord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijsoord in Ridderkerk.

In de wijk Rijsoord in Ridderkerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 393 mensen per vierkante kilometer en 1,225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Rijsoord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 485 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ridderkerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.