De gemiddelde prijs per vierkante meter in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind is € 3,464/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind
-2.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind is
24%
De waarde van woningen in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind.

Als woningbezitter in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,464 per vierkante meter. Hiermee doet Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Bergeijk. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,515 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind in Bergeijk?

Een huis kopen in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind in Bergeijk.

In de buurt Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 661 mensen per vierkante kilometer en 175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.