De lokale huizenprijzen in Loo.

Als je een huis koopt in Loo zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,251 per vierkante meter. Hiermee doet Loo het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Bergeijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Loo gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Loo in Bergeijk?

Een huis kopen in Loo is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Loo in Bergeijk.

In de wijk Loo in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,838 inwoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Loo zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.