De lokale huizenprijzen in Hagelkruis e.o..

Met een woning in Hagelkruis e.o. zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,479 per vierkante meter. Hiermee doet Hagelkruis e.o. het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Bergeijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hagelkruis e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Hagelkruis e.o. in Bergeijk?

Een huis kopen in Hagelkruis e.o. is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hagelkruis e.o. in Bergeijk.

In de buurt Hagelkruis e.o. in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,116 inwoners per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hagelkruis e.o. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.