De lokale huizenmarkt in Beistervelden.

Als bezitter van een huis in Beistervelden zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,350 per vierkante meter. Hiermee doet Beistervelden het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Bergeijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beistervelden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Beistervelden in Bergeijk?

Een huis kopen in Beistervelden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beistervelden in Bergeijk.

In de wijk Beistervelden in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,117 bewoners per vierkante kilometer en 385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Beistervelden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.