De lokale woningmarkt in Weebosch.

Als woningbezitter in Weebosch zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,309 per vierkante meter. Hiermee doet Weebosch het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Weebosch voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Weebosch in Bergeijk?

Een huis kopen in Weebosch is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weebosch in Bergeijk.

In de buurt Weebosch in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,240 mensen per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Weebosch zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.