De lokale huizenprijzen in Buitengebied Noord-West 1.

Met een woning in Buitengebied Noord-West 1 zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Noord-West 1 het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bergeijk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Noord-West 1 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Noord-West 1 in Bergeijk?

Een huis kopen in Buitengebied Noord-West 1 is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Noord-West 1 in Bergeijk.

In de buurt Buitengebied Noord-West 1 in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 25 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Noord-West 1 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.