De lokale woningmarkt in Boscheind.

Als je investeert in een huis in Boscheind zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Boscheind het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Boscheind achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Boscheind in Luyksgestel?

Een huis kopen in Boscheind is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boscheind in Luyksgestel.

In de wijk Boscheind in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 389 mensen per vierkante kilometer en 40 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Boscheind zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.