De lokale huizenprijzen in Buitengebied Zuid 1.

Als je een huis koopt in Buitengebied Zuid 1 zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Zuid 1 het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Zuid 1 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Zuid 1 in Bergeijk?

Een huis kopen in Buitengebied Zuid 1 is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Zuid 1 in Bergeijk.

In de wijk Buitengebied Zuid 1 in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 28 inwoners per vierkante kilometer en 170 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Zuid 1 zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.