De lokale woningmarkt in Tiliaans-Weegbree e.o..

Als je investeert in een huis in Tiliaans-Weegbree e.o. zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,440 per vierkante meter. Hiermee doet Tiliaans-Weegbree e.o. het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Bergeijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tiliaans-Weegbree e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Tiliaans-Weegbree e.o. in Luyksgestel?

Een huis kopen in Tiliaans-Weegbree e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tiliaans-Weegbree e.o. in Luyksgestel.

In de wijk Tiliaans-Weegbree e.o. in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,405 mensen per vierkante kilometer en 190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tiliaans-Weegbree e.o. zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.