De lokale huizenmarkt in Buitengebied Noord-West 2.

Als bezitter van een huis in Buitengebied Noord-West 2 zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Noord-West 2 het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Noord-West 2 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Noord-West 2 in Bergeijk?

Een huis kopen in Buitengebied Noord-West 2 is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Noord-West 2 in Bergeijk.

In de wijk Buitengebied Noord-West 2 in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 60 bewoners per vierkante kilometer en 145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied Noord-West 2 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.