De gemiddelde prijs per vierkante meter in Componistenbuurt is € 3,138/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Componistenbuurt
8.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Componistenbuurt is
25%
De huizenprijzen in Componistenbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Componistenbuurt.

Als woningbezitter in Componistenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,138 per vierkante meter. Hiermee doet Componistenbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bernheze. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Componistenbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Componistenbuurt in Heesch?

Een huis kopen in Componistenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Componistenbuurt in Heesch.

In de buurt Componistenbuurt in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,884 mensen per vierkante kilometer en 240 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Componistenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.