De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wagnerplein is € 3,074/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wagnerplein
2.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Wagnerplein is
26%
De huizenprijzen in Wagnerplein zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wagnerplein.

Als woningbezitter in Wagnerplein zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,074 per vierkante meter. Hiermee doet Wagnerplein het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bernheze. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wagnerplein voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wagnerplein in Heesch?

Een huis kopen in Wagnerplein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wagnerplein in Heesch.

In de buurt Wagnerplein in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,870 mensen per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wagnerplein zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.