De lokale huizenmarkt in Blaricummermeent.

Als je woningbezitter wordt in Blaricummermeent zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,607 per vierkante meter. Hiermee doet Blaricummermeent het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Blaricum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,675 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Blaricummermeent voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Blaricummermeent in Blaricum?

Een huis kopen in Blaricummermeent is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Blaricummermeent in Blaricum.

In de buurt Blaricummermeent in Blaricum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,616 bewoners per vierkante kilometer en 915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Blaricummermeent zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 520 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 30% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Blaricum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.