Bennebroek is een charmant dorp in de provincie Noord-Holland, gelegen tussen Haarlem en Hillegom. Dit rustige dorp staat bekend om zijn groene omgeving en prachtige natuur, waaronder het Landgoed Groenendaal. Dit uitgestrekte park is perfect voor een ontspannen wandeling of een gezellige picknick met vrienden en familie.

In het dorp vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, waardoor je eenvoudig naar omliggende steden zoals Haarlem en Amsterdam kunt reizen.

Bennebroek is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving met veel groen, maar toch dichtbij de stad willen wonen. Het dorp biedt een fijne balans tussen landelijk wonen en stedelijke voorzieningen. Als je overweegt om een huis te kopen, is Bennebroek zeker een dorp om te overwegen.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Bennebroek! Onze data-analisten kennen de huizenmarkt als geen ander en weten precies wat een woning waard is. Met Walter aan je zijde, bied je altijd het juiste bedrag voor jouw droomhuis. Wij begeleiden je bij elke stap van het aankoopproces, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe thuis in het prachtige Bennebroek. Laat je verrassen door de kracht van data en ervaar het gemak van Walter Aankoopservice. Maak vandaag nog de slimme keuze en kies voor Walter!

Wonen in Meerwijk in Bennebroek.

In de buurt Meerwijk in Bennebroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,641 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Meerwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bennebroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.