De gemiddelde prijs per vierkante meter in Meerwijk is € 4,396/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Meerwijk
3.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Meerwijk is
33%
De woningprijzen in Meerwijk zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Meerwijk.

Als woningbezitter in Meerwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,396 per vierkante meter. Hiermee doet Meerwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bloemendaal. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 6,025 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Meerwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Meerwijk in Bennebroek?

Een huis kopen in Meerwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Meerwijk in Bennebroek.

In de buurt Meerwijk in Bennebroek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,641 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Meerwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bennebroek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.