De lokale woningmarkt in Waarder.

Als je investeert in een huis in Waarder zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,725 per vierkante meter. Hiermee doet Waarder het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,886 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waarder voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Waarder in Waarder?

Een huis kopen in Waarder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waarder in Waarder.

In de wijk Waarder in Waarder is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,568 mensen per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Waarder zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waarder on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.