De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Eeserveen.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Eeserveen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Eeserveen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Borger-Odoorn. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,749 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Eeserveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Eeserveen in Eeserveen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Eeserveen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Eeserveen in Eeserveen.

In de wijk Verspreide huizen Eeserveen in Eeserveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 26 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Eeserveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eeserveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.