De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Klijndijk is € 3,090/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Klijndijk
3.6%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Verspreide huizen Klijndijk is
15%
De woningwaardes in Verspreide huizen Klijndijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Klijndijk.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Klijndijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,090 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Klijndijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Borger-Odoorn. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,749 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Klijndijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Klijndijk in Odoornerveen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Klijndijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Klijndijk in Odoornerveen.

In de wijk Verspreide huizen Klijndijk in Odoornerveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11 bewoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Klijndijk zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Odoornerveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.