De gemiddelde prijs per vierkante meter in Boxtel-Oost is € 3,092/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Boxtel-Oost
3.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Boxtel-Oost is
24%
De woningwaardes in Boxtel-Oost zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Boxtel-Oost.

Met een woning in Boxtel-Oost zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,092 per vierkante meter. Hiermee doet Boxtel-Oost het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Boxtel. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Boxtel-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Boxtel-Oost in Boxtel?

Een huis kopen in Boxtel-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boxtel-Oost in Boxtel.

In de buurt Boxtel-Oost in Boxtel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,237 inwoners per vierkante kilometer en 3,975 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Boxtel-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Boxtel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.