De gemiddelde vierkantemeterprijs in Munsel-Selissen is € 3,484/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Munsel-Selissen
2.6%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Munsel-Selissen is
21%
De waarde van huizen in Munsel-Selissen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Munsel-Selissen.

Als je een huis koopt in Munsel-Selissen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,484 per vierkante meter. Hiermee doet Munsel-Selissen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Boxtel. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Munsel-Selissen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Munsel-Selissen in Boxtel?

Een huis kopen in Munsel-Selissen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Munsel-Selissen in Boxtel.

In de wijk Munsel-Selissen in Boxtel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,810 inwoners per vierkante kilometer en 915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Munsel-Selissen zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 485 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Boxtel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.