De gemiddelde prijs per vierkante meter in Belcrum is € 4,299/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Belcrum
4.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Belcrum is
34%
De prijzen van woningen in Belcrum zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Belcrum.

Als woningbezitter in Belcrum zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,299 per vierkante meter. Hiermee doet Belcrum het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Breda. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Belcrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Belcrum in Breda?

Een huis kopen in Belcrum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Belcrum in Breda.

In de buurt Belcrum in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,712 mensen per vierkante kilometer en 1,920 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Belcrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 625 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.