De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gageldonk is € 3,225/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Gageldonk
2.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Gageldonk is
30%
De huizenprijzen in Gageldonk zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Gageldonk.

Als je woningbezitter wordt in Gageldonk zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,225 per vierkante meter. Hiermee doet Gageldonk het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gageldonk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gageldonk in Breda?

Een huis kopen in Gageldonk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gageldonk in Breda.

In de buurt Gageldonk in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,948 bewoners per vierkante kilometer en 2,155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Gageldonk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 765 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.