De gemiddelde vierkantemeterprijs in Muizenberg is € 3,305/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Muizenberg
1.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Muizenberg is
24%
De huizenprijzen in Muizenberg zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Muizenberg.

Als je een huis koopt in Muizenberg zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,305 per vierkante meter. Hiermee doet Muizenberg het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Muizenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Muizenberg in Breda?

Een huis kopen in Muizenberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Muizenberg in Breda.

In de wijk Muizenberg in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,370 inwoners per vierkante kilometer en 1,295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Muizenberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.