De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schorsmolen is € 4,553/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schorsmolen
1.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Schorsmolen is
45%
De waarde van woningen in Schorsmolen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schorsmolen.

Als woningbezitter in Schorsmolen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,553 per vierkante meter. Hiermee doet Schorsmolen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Breda. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schorsmolen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schorsmolen in Breda?

Een huis kopen in Schorsmolen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schorsmolen in Breda.

In de buurt Schorsmolen in Breda is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,315 mensen per vierkante kilometer en 2,440 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schorsmolen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.