De gemiddelde prijs per vierkante meter in Station is € 4,822/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Station
4.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Station is
47%
De woningprijzen in Station zijn het afgelopen jaar toegenomen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Station.

Als je woningbezitter wordt in Station zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,822 per vierkante meter. Hiermee doet Station het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Station voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Station in Breda?

Een huis kopen in Station is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Station in Breda.

In de buurt Station in Breda is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,415 bewoners per vierkante kilometer en 1,480 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Station zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.