De gemiddelde prijs per vierkante meter in Steenakker is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Steenakker is
49%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Steenakker.

Met een woning in Steenakker zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Steenakker het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Steenakker achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Steenakker in Breda?

Een huis kopen in Steenakker is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Steenakker in Breda.

In de buurt Steenakker in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 462 inwoners per vierkante kilometer en 330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Steenakker zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.