De gemiddelde vierkantemeterprijs in Valkenberg is € 4,502/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Valkenberg
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Valkenberg is
34%
De woningprijzen in Valkenberg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Valkenberg.

Als bezitter van een huis in Valkenberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,502 per vierkante meter. Hiermee doet Valkenberg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Valkenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Valkenberg in Breda?

Een huis kopen in Valkenberg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Valkenberg in Breda.

In de wijk Valkenberg in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,091 bewoners per vierkante kilometer en 1,360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Valkenberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.