De lokale huizenprijzen in Teteringen.

Met een woning in Teteringen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,872 per vierkante meter. Hiermee doet Teteringen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Breda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,885 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Teteringen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Teteringen in Teteringen?

Een huis kopen in Teteringen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Teteringen in Teteringen.

In de buurt Teteringen in Teteringen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,500 inwoners per vierkante kilometer en 3,180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Teteringen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Teteringen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.