De lokale woningmarkt in Laag-Keppel.

Als woningbezitter in Laag-Keppel zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,936 per vierkante meter. Hiermee doet Laag-Keppel het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bronckhorst. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,545 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Laag-Keppel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Laag-Keppel in Laag-Keppel?

Een huis kopen in Laag-Keppel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Laag-Keppel in Laag-Keppel.

In de buurt Laag-Keppel in Laag-Keppel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,263 mensen per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Laag-Keppel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Laag-Keppel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.