De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen in het noorden is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen in het noorden is
30%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen in het noorden.

Als je investeert in een huis in Verspreide huizen in het noorden zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen in het noorden het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Bunnik. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen in het noorden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen in het noorden in Bunnik?

Een huis kopen in Verspreide huizen in het noorden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen in het noorden in Bunnik.

In de wijk Verspreide huizen in het noorden in Bunnik is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 23 mensen per vierkante kilometer en 35 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen in het noorden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 30% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bunnik on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.